Мастерком България ЕООД

Специализирана фирма за проектиране, доставка и инсталация на комуникационни системи, електронни системи за сигурност на промишлени, обществени и жилищни сгради.

Фирмата предлага оптимални инженерингови решения за видеонаблюдение и видеоконтрол,  пожароизвестяване, контрол  на достъпа,  локални/LAN/мрежи, системи и модули за сградна и промишлена автоматизация, системи за кабелна и сателитна телевизия, радиомрежи и системи за комуникация. Извършва гаранционна и следгаранционна поддръжка и сервиз на предлаганите системи.

Решения за вашата сигурност - основана през 2008 г., Мастерком България ЕООД е частнa компания занимаваща се с проектиране, доставка и инсталация на комуникационни системи, електронни системи за сигурност на промишлени, обществени и жилищни сгради както и с дистрибуция на охранителна и комуникационна техника. Компанията се утвърждава като лидер сред фирмите в България, специализирани в областта на системите за сигурност. 

      Фирмата предлага оптимални инженерингови решения  за видеонаблюдение и видеоконтрол, пожароизвестяване, контрол на достъпа, локални/LAN/мрежи, системи и модули за сградна и промишлена автоматизация, системи за кабелна и сателитна телевизия, радиомрежи и системи за комуникация, хотелска сигурност, анти-шоп лифтинг системи, комуникация и интегрирани системи за централизирана охрана и предаване на данни, както и цялостен инженеринг за тях. Извършва гаранционна и следгаранционна поддръжка и сервиз на предлаганите системи, осигурява консултации и системна помощ, гаранционно и следгаранционно обслужване, развитие и подобрения на изградените системи.