Фирмената политика е насочена към:
- Затваряне кръга на продажба на продукта – проектиране, продажба, инсталиране/монтаж, поддръжка и сервиз.
- Съсредоточаване върху новостите, високата производителност, улеснението на търговските сделки и подобряване на резултатите от тях
- Поддържане на интересна и благоприятна работна среда
- Поддържане на високо квалифицирани кадри
     Специализираният сервизен център е оборудван със съвременна техника за провеждане на ремонтна дейност с високо качество. Квалифицирани инженери, преминали курсове във фирмите – производители, извършват гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганата техника. Отделът извършва ремонт и на техника на външни фирми без собствен сервиз.
      Предлаганите системи за сигурност са сертифицирани и одобрени за монтаж в България съгласно действащата нормативна база, както и на световните и европейски норми за този тип техника. Качеството и надеждността на предлаганите съвременни техника и услуги са оценени компетентно от Министерството на вътрешните работи.
      Като организация работеща в областта на системите за сигурност и комуникации, ние се задължаваме винаги да предлагаме и развиваме услуги, отговарящи на изискванията на нашите клиенти относно качество, професионално изпълнение и разнообразие от решения на водещи производители от цял свят. 
      Основа на нашата дейност и на нашия успех е защитата на интересите на клиентите ни.

  Философия на фирмата

       Философията, залегнала във всеки един от нас, се изразява в осигуряване на иновативни, работещи продукти и решения, съобразени изцяло с изискванията, възможностите на клиентите и предлаганите на пазара от нас системи и техника.
          Ние разбираме колко е важно спокойствието и доверието в бизнеса, затова общуваме с нашите клиенти и партньори честно и открито, като винаги се стремим да осигурим най-доброто решение на най-добрата цена. 
           За нас ангажиментът към клиента не свършва с осъществяване на продажбата. Ние осигуряваме технически консултации, системна помощ и качествен сервиз, за да могат клиентите ни да се възползват максимално от ползите и качествата на изградените системи и продукти."    Фирмата е дистрибутор на значителен брой световно доказани производители в областта на системите за сигурност като:

Paradox Security Systems (Канада), JVC Professional (Япония), Kenwood Communication (Япония), Pelco (САЩ), CDVI (Франция), Hochiki (Япония), VingCard – Elsafe (Норвегия), Honeywell Security (Великобритания), Elkron (Италия), CIAS (Италия), Inner Range (Австралия), Dedicated Micros (Великобритания), Sanyo (Япония/Германия), EverFocus (Тайван), KP Electronic System (Израел), CNB Technology (Корея), AV Tech (Тайван), Vista (Великобритания), Kentec Electronics (Великобритания), Kidde Fire Protection (Великобритания), Terofire (Великобритания), Visonic (Израел), Astrophysics (САЩ) и много други.