МАСТЕРКОМ БЪЛГАРИЯ ЕООД разработва и внедрява гъвкави и надеждни решения с гаранция за сигурност и високо качество. Предложените от нас устройства са на високо техническо ниво и са от световните лидери в сферата на технологиите и комуникациите. Екипът от професионалисти ще Ви посъветва за правилното решение, съобразено с индивидуалните потребности на вашия бизнес и вашите изисквания.

     За нас клиентът е на първо място и ние му предлагаме най-доброто качество в обслужването, което включва целия процес по проектиране, инсталиране, постоянна техническа помощ и следгаранционно сервизно обслужване.

    За улеснение на своите клиенти МАСТЕРКОМ БЪЛГАРИЯ ЕООД осигурява бърз достъп до информация за предлаганите продукти и инженерна помощ за инсталираните системи на адрес http://www.mastercom-bg.com 

     Тук са представени всички предлагани продукти и информация за техните характеристики.

     Фирмата разполага с изключително подготвен и квалифициран персонал който е готов да се отзове на всеки етап от проектирането, покупката, инсталацията на дадена система както и евнтуалното и модифициране и бъдещо разширение.

     В настоящия сайт са предложени една малка част от продуктите с които фирмата разполага и използва в ежедневната си дейност. В интерес на бъдещото ни партньорско сътрудничество, евентуални предложения, както и заявки по предложените от нас системи и устройства молим Ви да се обръщате към посочените адреси и форми за обратна връзка.